Alles voor uw bedrijfswagen

Interieur - Zwartec is uw specialist!

Onze mogelijkheden

Interieur

Populaire bedrijfswageninrichting met veel opbergmogelijkheden en lades voor zowel de linkerkant als de rechterkant van uw bedrijfswagen

Ga in gesprek

Dubbele laadvloer

Met een dubbele laadvloer van Work System creëert u een handig overzicht van uw gereedschappen en materialen voor uw bedrijfswagen

Ga in gesprek

Accessoires

Hier vindt u accessoires voor de lades in uw bedrijfswageninrichting, zoals ladeverdelers en -inzetstukken. Stel orde op zaken met de ladeverdelers waarmee u vakken kunt maken.

Ga in gesprek

Wanden, Vloeren & Plafonds

Bekleding op maat voor vloeren, daken en wanden van sandwich polypropyleen (kunststof). In vergelijking met veel andere materialen is dit lichter, isolerend en geluiddempend.

Verlichting

Wij monteren en brengen een uitgebreid assortiment in de handel van extra lichten en werklampen, zoals lage, waterdichte en robuuste ledkoplampen voor veeleisende buiten- en binnenomgevingen.

Mobiele Energie

Doeltreffende en slimme oplossingen voor de elektronica en stroomvoorziening worden steeds belangrijker. Met een inverter of stroomomzetter kunt u de gelijkstroom van een batterij omzetten in wisselstroom voor elektrische machines en gereedschap.

Onze projecten

Fixier

Fixier heeft gekozen voor het complete pakket van Work System. Zowel een inrichting aan de linker & rechterzijde als een bankschroef en nog enkele accessoires om de gereedschappen overzichtelijk en veilig op te bergen.

Hoveniersbedrijf 's Gravemade

Voor Hoveniersbedrijf 's Gravemade hebben wij een maatwerkoplossing bedacht om de werkzaamheden leuker & efficienter te maken. Hoveniersbedrijf 's Gravemade heeft gekozen voor een compleet pakket van Work System met tal van accessoires waarbij we de zijwanden ook in een prachtige grijze kleur hebben mogen bekleden.

Aannemingsbedrijf Blijdorp

Een op maat gemaakte cover in combinatie met een ladeblok van Work System mogen leveren en monteren op deze prachtige Volkswagen Amarok!

Bekijk alle projecten

DOOR ONS GEADVISEERD

Aanbevolen standaard inrichtingen

Afgestemd op merk, type en uitvoering voertuig
Rekeninghoudend met de toepassing van het voertuig
Prijs uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Vraag nu een offerte aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PRO PARTNER VAN: