Onze Projecten

Waar we trots op zijn

Voor Scania Maasdijk is er een Volkswagen Crafter ingericht als rijdende showroom. Hierbij is een werktafel geplaatst waar enkele voorbeelden gegeven kunnen worden en de vertegenwoordiger zijn laptop kwijt kan, om de klant zo optimaal van dienst te zijn.

Scania Maasdijk

Maasdijk, Nederland

Voor Hoveniersbedrijf 's Gravemade hebben wij een maatwerkoplossing bedacht om de werkzaamheden leuker & efficienter te maken. Hoveniersbedrijf 's Gravemade heeft gekozen voor een compleet pakket van Work System met tal van accessoires waarbij we de zijwanden ook in een prachtige grijze kleur hebben mogen bekleden.

Hoveniersbedrijf 's Gravemade

Schoonhoven, Nederland

Een op maat gemaakte cover in combinatie met een ladeblok van Work System mogen leveren en monteren op deze prachtige Volkswagen Amarok!

Aannemingsbedrijf Blijdorp

Vlaardingen, Nederland

Voor Zwamon is er een compleet maatwerk inrichting ontworpen, waarbij de lades en magazijnbakken op persoonlijke voorkeuren zijn geplaatst.

Zwamon

Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nederland

Fixier heeft gekozen voor het complete pakket van Work System. Zowel een inrichting aan de linker & rechterzijde als een bankschroef en nog enkele accessoires om de gereedschappen overzichtelijk en veilig op te bergen.

Fixier

Ridderkerk, Nederland

Deze Ford Transit is voorzien van een Work System inrichting aan de linkerzijde gecombineerd met een ladderhouder aan de bovenzijde. Hiernaast hebben wij de rechterwielkast voorzien van betimmering.

Verver & Colpa

Leiden, Nederland

Voor Bons Sport hebben wij de Volkswagen Caddy voorzien van een dubbele laadvloer. Meer afgesloten opbergruimte, maar nog wel dezelfde laadoppervlakte.

Bons Sport

Leiderdorp, Nederland

Voor Schildersbedrijf Van Der Wijden mochten wij twee identieke inrichtingen leveren voor een Renault Master en de Renault Express.

Schildersbedrijf Van Der Wijden

Pijnacker, Nederland

Deze Ford Transit Connect voorzien van een voor samengestelde (V-LS3) inrichting gecombineerd met betimmering aan de bovenzijde van de laadruimte.

The Building

Krimpen aan den Lek, Nederland

Voor Habitat Solutions B.V. hebben wij twee bedrijfswagens mogen inrichten met twee identieke Work System inrichtingen. Hierdoor kunnen de monteurs altijd snel en efficiënt werken met iedere bus.

Habitat Solutions B.V.

Barendrecht, Nederland

Voor deze jonge ondernemer uit Nieuw-Vennep hebben wij een mooie voorsamengestelde Work System inrichting kunnen aanbieden zodat alle reclame & belettering mooi en netjes op zijn plek blijft liggen.

Unnique Reclame & Belettering

Nieuw-Vennep, Nederland

ONB Catering heeft gekozen voor een mooie itialiaanse inrichting van GEMA wat de perfecte combinatie geeft van uitstraling en kwaliteit wat een belangerijke combinatie is voor de cateringbranche!

ONB Catering

Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nederland